H.A VITAMIN C 1000MG CHEWABLE TBL. X 30

880 ден

Една таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина.

Шифра: 1423141 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е една таблета дневно растворена со чаша вода.