HERBIFIT ISLANDSKI LISAJ SIR. 200ML

200 ден

15 на залиха

Сируп на база на комбинација од екстракти од неколку врсти исландски лишаи наменет за третман на сува кашлица.

15 на залиха

Шифра: 1421879 Категории: ,

Опис

Сируп на база на комбинација од екстракти од неколку врсти исландски лишаи наменет за третман на сува кашлица. Препорачана дневна доза за возрасни е 15мл 3 пати на ден. За деца 5мл 3 пати на ден, кај доенчиња се дава 2.5 мл 3 пати на ден.