HERBION СО ЈАГЛИКА 150МЛ

250 ден

10 на залиха

Хербион сируп од јаглика за полесно искашлување при продуктивна кашлица.

10 на залиха

Шифра: 901877 Категории: ,

Опис

Хербион сируп од јаглика за полесно искашлување при продуктивна кашлица. Препорачана дневна доза за возрасни е 15мл 4 пати на ден. За деца од 10 до 16 години е 10мл 4 пати на ден. За деца од 6-10 години е 5мл 4 пати на ден.