ISLA CASSIS LOZENG. X 30

270 ден

2 на залиха

Една пасила содржи 80мг воден екстракт од исландски лишај, аскорбинска киселина.

2 на залиха

Шифра: 1433470 Категории: ,

Опис

Една пасила содржи 80мг воден екстракт од исландски лишај, аскорбинска киселина. Не содржи шеќери. Наменет за надразнителна кашлица и зарипнат глас. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 4 години е 1 пастила да се растопи во устата на секои 4 часа, најмногу до 6 пастили дневно