ISLA MOOS LOZENG. X 30

230 ден

Нема на залиха

Една пастила содржи 80мг воден екстракт од исландски лишај.

Нема на залиха

Шифра: 1429977 Категории: ,

Опис

Една пастила содржи 80мг воден екстракт од исландски лишај. Наменет за надрзнителна кашлица и зарипнат глас. Препорачана дневна доза за деца над 4 години и возрасни е 1 пастила да се растопи во устата на секои 4 часа, најмногу до 6 пастили дневно.