JAM – GINKGO BILOBA 4000MG CAPS.. X 90

850 ден

1 на залиха

Препаратот содржи оптимална количина на флавонски гликозиди и терпенски лактони.

1 на залиха

Шифра: 1429763 Категории: ,

Опис

Препаратот содржи оптимална количина на флавонски гликозиди и терпенски лактони. Помага во подобрување на памтењето и меморијата. Препорачана дневна доза е 1 мека капсула дневно со чаша вода.