JAM – VITAMIN C 1000MG TBL. X 100

755 ден

Една таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина и природна мешавина на рутин, цитрус биофлавоноиди, ацерола и шимпка кои синергистички делуваат и ја зголемуваат неговата функција.

Шифра: 1425760 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина и природна мешавина на рутин, цитрус биофлавоноиди, ацерола и шимпка кои синергистички делуваат и ја зголемуваат неговата функција. Таблетата има продолжено ослободување на активната компонента. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е 1 таблета дневно, по можност наутро по јадење со чаша вода.