LYSOBACT LOZENG. X 30

215 ден

2 на залиха

Една таблета содржи лизозим идрохлорид, пиридоксин хидрохлорид.

2 на залиха

Шифра: 36978 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи лизозим идрохлорид, пиридоксин хидрохлорид. Наменет против воспалителни состојби во устата и грлото. При авти и ранички во усната шуплина. Препорачана дневна доза возрасни и деца над 6 години е 6 таблети на ден се шмукаат, таблетата да се раствори директно во устата под јазикот.