MUCOPLANT SIR. ТЕГАВЕЦ 100ML

255 ден

10 на залиха

Сируп за третман на сува кашлица со екстракт од тегавец.

10 на залиха

Шифра: 978357 Категории: ,

Опис

Сируп за третман на сува кашлица со екстракт од тегавец. Препорачана дневна доза за возрасни и адолесценти над 12 години 3 пати на ден по 15мл, за деца 6-11 години 3 пати на ден по 10мл, за деца од 2-5 години 3 пати на ден по 5мл.