-30% НАМАЛУВАЊЕ ЗА КУПЕНИ 2 ПАКУВАЊА MULTI ESSENCE МАГНЕЗИУМ 400 * Б-КОМПЛЕКС

390 ден

5 на залиха

Додаток во исхраната кој содржи магнезиум и комплекс на Б витамини.

5 на залиха

Шифра: 1435520 Категории: ,

Опис

Додаток во исхраната кој содржи магнезиум и комплекс на Б витамини.

 

Додаток во исхраната кој содржи магнезиум и комплекс на б витамини и овозможува нивна оптимална количина во услови на зголемена активност. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 ќесичка дневно директно во уста.