MULTIESSENCE VITAMIN D3 4000IU CAPS. X 30

240 ден

Една капсула содржи 4000IU еквивалентно на 100 микрограми холекалциферол. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем, одржување на коски и нормална мускулна функција. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години е 1 капсула дневно по јадење, најчесто навечер.

Шифра: 1429399 Категории: ,

Опис

Една капсула содржи 4000IU еквивалентно на 100 микрограми холекалциферол.