NAFAZOL 0,1% QUTTS. HEMOFARM

150 ден

10 на залиха

Содржи нафазолин како активна компонента. Се користи за брзо ублажување на симптомите на затнат нос кај ринитис и риносинузитис. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е 3 пати на ден по 1-2 капки.

10 на залиха

Шифра: 983445 Категории: ,