NEO CELL SUPER COLLAGEN + C X 60TBL

1.040 ден

Нема на залиха

Нема на залиха

Шифра: 1423879 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Колагенот е комплексен структурен протеин кој ја одржува силата и флексифилноста на телото. Составен е од колаген пептиди Тип 1 и 3, кои го поддржуваат колагенот во кожата, косата, ноктите, мускулите, тетивите, пигментите и коските. Ензимски хидролизиран колаген кој обезбедува однос на аминокиселини со ниска молекуларна тежина за максимална биорасположивост и користење од страна на телото. Кога колагенот се зема внатрешно, телото ги прима суровините што му се потребни за дополнување на колагенот пронајден во сите области и може да дејствува како гласник за активирање на синтезата за нови колагенски влакна. Витаминот Ц се додава за да се обезбеди оптимално дополнување на потребите од диететски колаген.

Препорака за употреба: Земете 2 таблети дневно. За подобра апсорпција користете ги на празен желудник.