NOW L-OPTIZINC 30MG X 100CAPS.

988 ден

1 на залиха

Комплекс на цинк со аминокиселината Метионин.

1 на залиха

Шифра: 1427567 Категории: ,

Опис

Комплекс на цинк со аминокиселината Метионин. Овој препарат подобро се апсорбира и се задржува подолго во споредба со други препарати. Како добар имуно стимулатор се препорачува да се применува кај пациенти кои имаат потреба од подобрување на имунитетот. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула дневно се препорачува со чаша вода.