NOW MACA 500MG X 100 CAP

1.050 ден

1 на залиха

Мака може да помогне за подршка на здрав репродуктивен живот за мажи и жени.

1 на залиха

Шифра: 1429979 Категории: ,

Опис

Мака може да помогне за подршка на здрав репродуктивен живот за мажи и жени.Се употребува како додаток во исхрана. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула на секои 8 часа.