NOW METHYL FOLATE 1,000MCG X 90TBL

1.675 ден

4 на залиха

Methyl folate е биолошки активна природна форма на фолат кој се користи за фундаментални функции на организмот како нормална клеточна делба и синтеза на нервотрансмитери и ДНК.

4 на залиха

Шифра: 1426951 Категории: ,

Опис

Methyl folate е биолошки активна природна форма на фолат кој се користи за фундаментални функции на организмот како нормална клеточна делба и синтеза на нервотрансмитери и ДНК. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета на ден.