NOW VITAMIN D-3 1000IU X 180CAP.

795 ден

1 на залиха

Е витамин кој го поттикнува метаболизмот и учествува во правилна делба на клетките.

1 на залиха

Шифра: 1426950 Категории: ,

Опис

Витамин кој го поттикнува метаболизмот и учествува во правилна делба на клетките. Препорачана дневна доза за возрасни е една капсула на ден.