NW LONG ACTING C-TIME 1000MG TBL. X 60

780 ден

Нема на залиха

Препаратот содржи 1000мг Витамин Ц со продолжено дејство и 25мг екстракт од плод од дива шипка.

Нема на залиха

Шифра: 1427878 Категории: ,

Опис

Препаратот содржи 1000мг Витамин Ц со продолжено дејство и 25мг екстракт од плод од дива шипка. Придонесува за нормална функција на имуниот систем и заштита на клетките од оксидативен стрес. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.