NW MAGNESIUM 250MG TBL. X 100

765 ден

2 на залиха

Магнезиумот придонесува за нормална функција на мускулите и нервниот систем.

2 на залиха

Шифра: 990785 Категории: ,

Опис

Магнезиумот придонесува за нормална функција на мускулите и нервниот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.