ORTHOMOL VITAL F POWDER X 30

3.300 ден

Нема на залиха

Orthomol Vital f – Микронутриенти за жени

Нема на залиха

Опис

Orthomol Vital f/Микронутриенти за жени

Вашето секојдневие има постојани барања. И вие испорачувате. Сигурно. Сепак, добро е да внимавате на себе. Заморот и исцрпеноста често се резултат на секојдневниот стрес. Специфичната комбинација на микронутриенти му ја дава на вашето тело потребната поддршка.

Важни микронутриенти за зголемена енергија
Претставува комбинација од микронутриенти за жени. Секогаш кога сме под голем стрес, ние тежнееме да ја занемариме нашата потреба за урамнотежена исхрана.  Содржи важни микронутриенти како што се витамините Б и магнезиум за намалување на уморот и заморот, а исто така и омега-3 масни киселини и калциум.