SNUP 0,05% SPRAY – ЗА ДЕЦА

200 ден

10 на залиха

Содржи ксилометазолин хидрохлорид во концентрација од 0,05%.

10 на залиха

Шифра: 1428189 Категории: ,

Опис

Содржи ксилометазолин хидрохлорид во концентрација од 0,05%. Наменет за олеснување на симптомите на затнат нос, алергиско воспаление на носната слузница и воспаление на синусите. Наменет за назална примена. Наменет за деца постари од 6 години 3 пати на ден по 1 прскање во двете ноздри.