SNUP 0,1% SPRAY – ЗА ВОЗРАСНИ

210 ден

5 на залиха

Содржи клисометазолин хидрохлорид во концентрација од 0,1%.

5 на залиха

Шифра: 1428087 Категории: ,

Опис

Содржи клисометазолин хидрохлорид во концентрација од 0,1%. Наменет за олеснување на симптомите на затнат нос, алергиско воспаление на носната слузница и воспаление на синусите. Наменет за назална примена. Наменет за возрасни и деца над 12 години 3 пати на ден по 1 прскање во двете ноздри.