STOPGRC TBL. X 50

324 ден

Нема на залиха

Содржи комбинација од Магнезиум, Витамин Б6 и калиум. 

Нема на залиха

Шифра: 1420791 Категории: ,

Опис

Содржи комбинација од Магнезиум, Витамин Б6 и калиум. Придонесува за нормална мускулна функција и нормална функција на нервниот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно.