STREPSILS + PLUS LOZENG. X 16

295 ден

10 на залиха

Една пастила содржи 1,2 мг 2,4-дихлоробензилалкохол и 0.6мг амилметакрезол и 10мг лидокаин хидрохлорид.

10 на залиха

Шифра: 1421517 Категории: ,

Опис

Една пастила содржи 1,2 мг 2,4-дихлоробензилалкохол и 0.6мг амилметакрезол и 10мг лидокаин хидрохлорид. Наменет за брзо, нежно и ефикасно олексување на болката во грлото и полесни инфекции на устата. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е 1 пастила на секои 4 часа се растопува во уста.