SYN VITAMIN B12 100MCG X 60CAP

690 ден

2 на залиха

Витамин Б12 –  витамин кој го поттикнува метаболизмот и учествува во правилна делба на клетките.

2 на залиха

Шифра: 1422031 Категории: ,

Опис

Витамин Б12 –  витамин кој го поттикнува метаболизмот и учествува во правилна делба на клетките. Препорачана дневна доза за возрасни е една капсула на ден.