SYN VITAMIN C 1000MG X 60 TBL.

660 ден

3 на залиха

Аскорбинска киселина е хидросолубилен есенцијален витамин.

3 на залиха

Шифра: 1421852 Категории: ,

Опис

Аскорбинска киселина е хидросолубилен есенцијален витамин. Содржи цитрус флавоноиди и шипка во прав. Со продолжено дејство на ослободување. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета на ден со чаша вода.