TIMAL SIR. SUGAR FREE 200ML

335 ден

6 на залиха

Тинктура од тимјан, течен екстракт од јаглика, течен екстракт од шипка наменет за третман на продуктивна кашлица полесно искашлување.

6 на залиха

Шифра: 1425667 Категории: ,

Опис

Тинктура од тимјан, течен екстракт од јаглика, течен екстракт од шипка наменет за третман на продуктивна кашлица полесно искашлување. Препарат погоден за дијабетичари. Препорачана дневна доза за возрасни е 15мл 3 пати на ден. За деца постари до 12 години е 5мл 3 пати на ден.