URI ROYAL KESI X 7

730 ден

3 на залиха

Препарат наменет за третман на воспаленија на уринарните патишта. 

3 на залиха

Шифра: 1425603 Категории: ,

Опис

Препарат наменет за третман на воспаленија на уринарните патишта. 1 ќесичка содржи Д-маноза 2г, култура на живи лиофилизирани квасци Saccharomyces cerevisiae boulardi. Содржината од 1 ќесичка се раствара во 100мл вода, се испива целата содржина свежо припремена. Се зема навечер пред спиење на празен жлудник и мочен меур. Може да се користи кај деца и кај возрасни.