UTIEMANOZA DIREKT KESI X 10

610 ден

1 на залиха

Една ќесичка содржи Д-маноза и сув екстракт од цвет од хибискус. 

1 на залиха

Шифра: 1429104 Категории: ,

Опис

Една ќесичка содржи Д-маноза и сув екстракт од цвет од хибискус. Наменет за лица со уринарни инфекции предизвикани од бактерија Escherichia coli, и кај лица кај кои с еприсутни чести уринарни инфекции. Препорачана дневна доза за возрасни е 2 ќесички дневно, пред јадење во тек на 4 дена.