WAYA REFLUSTOP KESI X 14

560 ден

2 на залиха

Ќесички за намалување на симптомите на гастроезофагеален рефлукс.

2 на залиха

Шифра: 1433396 Категории: , Ознака:

Опис

WAYA REFLUSTOP кесички се медицинско средство наменето за намалување на симптомите при гастроезофафеален рефлукс како што се:

  • Печење во пределот на градите;
  • Враќање на желудочна киселина;
  • Езофагитис предизвикан од рефлукс;
  • Потешкотии при голтање (дисфагија);
  • Болки при голтање (одинофагија);

Благодарение на синергистичкото дејство на неговите компоненти WAYAY RefluStop овозможува брзо олеснување на симптомите односно:

  • Ја спречува киселината во желудникот за помалку од 3 минути;
  • Го ублажува печењето во пределот на градите;
  • Ја штити и обновува слузницата;

Употреба: Наменети за возрасни и деца над 12 години – една ќесичка да се растопи директно во уста после главниот оброк или пред спиење