ACC 600 EFF. TBL. X 10

270 ден

50 на залиха

Aактивна супстанца е Acetylcysteine кој при воспаление на дишните патишта ја намалува густината на настанатиот секрет, со што се олеснува искашлувањето.

50 на залиха

Шифра: 1431757 Категории: ,

Опис

Aактивна супстанца е Acetylcysteine кој при воспаление на дишните патишта ја намалува густината на настанатиот секрет, со што се олеснува искашлувањето. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно растворена во чаша вода и се пие целата содржина.