ANTIPYREA LEPENKI X 3

225 ден

5 на залиха

Гел плочка за ладење при покачена температура.

5 на залиха

Шифра: 1420597 Категории: ,

Опис

Гел плочка за ладење при покачена температура. Ја намалува телесната температура брзо, лесно и ефикасно. Изработена е од хидрофилни макромолекуларни материјали, природни растителни состојки. Се поставува директно на кожата.