AVENT NATURAL SISE 60ML SCF039/17

453 ден

Пластично шише со силиконска цуцла со најмал проток за над 0+ месеци.

Шифра: 1430232 Категории: , Ознака:

Опис

Пластично шише со силиконска цуцла со најмал проток за над 0+ месеци.

  • Шише со најприроден облик на цуцла која имитира брадавица
  • Со напреден антиколик систем кој елиминира појава на стомачни колики кај бебето
  • Со силиконска цуцла со најмал проток за над 0+ м. 0% BPA – Без Бисфенол А.