AVENT ULTRA AIR CUCLI LAZLIVKI 18+ SCF349/15

511 ден

Цуцли лажливки 18+ месеци. 

Шифра: 1430950 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Цуцли лажливки 18+ месеци. 

Ортодонтски цуцли со стилски модерен дизајн, со заштитно кутивче за максимална хигиена. 0% BPA (Бисфенол А)