CV CHELATED ZINC 15MG TBL. X 100

502 ден

Нема на залиха

Една таблета содржи 15мг Цинк.

Нема на залиха

Шифра: 1428346 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 15мг Цинк. Придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем, добар репродуктивен систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.