CV MELATONIN 1MG CAPS. X 180

1.215 ден

2 на залиха

Една капсула содржи 1мг мелатотнин.

 

2 на залиха

Шифра: 1428355 Категории: ,

Опис

Една капсула содржи 1мг мелатотнин. Недостатокот од сон може да биде настанат поради многу причини: работа во смени навечер, чести промени на временски зони, болест, несоница. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула дневно а по совет со лекар може да се примат до 5мг мелатонин дневно.