CV PRO SELENIUM 50MCG TBL. X 60

530 ден

Една таблета содржи 50 микрограми селен.

Шифра: 1428353 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 50 микрограми селен. Добар антиоксиданс за заштита на клетките од оксидативен стрес. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.