CV SPIRULINA CHLORELLA PLUS TBL. X 100

1.970 ден

Нема на залиха

Екстракти од Спирулина и Хлорела збогатени со екстракти од Луцерка и Пченична трева.

Нема на залиха

Шифра: 1432653 Категории: ,

Опис

Екстракти од Спирулина и Хлорела збогатени со екстракти од Луцерка и Пченична трева. Хлорофилот од овие билки има благотворно дејство брз ацидобазниот баланс на тлеото, со што с еолеснува детоксикацијата и алкализацијата во организмот. Препорачана дневна доза за возранси е 1 таблета дневно заедно со оброк.