DEFENDYL CAPS. X 30

835 ден

5 на залиха

Додаток во исхраната кој содржи имуногликан со додатен витамин ц и цинк.

5 на залиха

Шифра: 1421572 Категории: ,

Опис

Додаток во исхраната кој содржи имуногликан со додатен витамин ц и цинк кој придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем. Може да се користи подолго време за да се постигне ефект. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула дневно со чаша вода.