DEFENDYL SIR. 120ML 1 + 1

899 ден

Нема на залиха

Додаток во исхраната кој содржи Витамин Ц и имуноглиукан

Нема на залиха

Опис

Додаток во исхраната кој содржи Витамин Ц и имуноглиукан

  • Погоден за повеќемесечна континуирана употреба
  • Зајакнување на имунитетот пред и во текот на сезона на настинки
  • Клиничките студии ја потврдија ефикасноста и безбедноста кај деца постари од 1 година1
  • Defendyl P4H® течен додаток во исхрана, содржи IMG® и витамин Ц кои допринесуваат во функционирањето на имунолошкиот систем.
  • Пријатен вкус, без ароми и алкохол.
  • Може да се зема со месеци без прекин.