DETRICAL 4000IU TBL. X 60

420 ден

Една таблета содржи 4000IU еквивалентно на 100 микрограми холекалциферол. 

Шифра: 1428205 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 4000IU еквивалентно на 100 микрограми холекалциферол. Наменет за примена како имуностимулатор за нормално фукцинрање на имунолошкиот систем, одржување на нормална функција на коските. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години е 1 таблета дневно по јадење, најчесто навечер.