DF. MG 400 ACTIVE KESI. X 20

240 ден

18 на залиха

Содржи комбинација од Магнезиум, Витамин Б1, Витамин Б6 и Витамин Б12.

18 на залиха

Шифра: 1432806 Категории: ,

Опис

Содржи комбинација од Магнезиум, Витамин Б1, Витамин Б6 и Витамин Б12. Придонесува за нормален електролитен баланс, нормална функција на мускулите, нормално функционирање на нервниот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 ќесичка дневно заедно со оброк.