DR. THEISS HERBAL SEPT KIDS ZA KASLICA X 6

225 ден

13 на залиха

Со екстракт од исландски лишај, екстракт од тимјан и екстракт од бел слез.

13 на залиха

Шифра: 1424633 Категории: ,

Опис

Со екстракт од исландски лишај, екстракт од тимјан и екстракт од бел слез. Ја обложуваат слузницата на устата и грлото и ја олесуваат кашлицата. Ја подобрува влажноста на грлото и дава олеснето искашлување на секретот. Препорачана дневна доза за деца над 3 години е 3 лижавчиња во текот на денот.