DR.WOLZ IMMUNKOMPLEX SIR. 250ML

1.030 ден

1 на залиха

Имунокомплекс концентрат. 

1 на залиха

Шифра: 1434018 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Имунокомплекс концентрат. 

Zell Oxygen Immunkomplex е специјално создаден производ за здрав имунолошки систем. Се карактеризира со уникатната формула биоактивни супстанци кои функционираат заедно во синергија како хармоничен оркестар. Бројни ин-виво и ин-витро научни студии ја докажуваат ефикасноста на овој производ. Покрај уникатните енземски клетки од квасец, Zell Oxygen Immunkomplex содржи висок процент на бета глукани и незаменливи елементи на селен, цинк, широк спектар на витамини и корисни фитохемикалии од избрани и разновидни концентрати на овошје и зеленчук.

Овозможува комплетно искористување на кислородот во клетките, заштита од оксидативен клеточен стрес, прочистување на телото и задоволување на сите потреби на Вашиот организам.

Immunokomplex Dr. Wolz ce употребува за:

  • секојдневна превенција и подобрување на општата здравствена состојба на организмот,
  • поддршка на организмот при состојби на физички стрес, болести, напорна работа и замор,
  • опоравување во ситуации на слабост и истоштеност,
  • дополнително збогатување на исхраната при нутриционен дефицит.