ESI MULTI COMPLEX JUNIOR TBL. X 42

399 ден

Нема на залиха

Со вкус на јагода. Содржи комбинација од Витамини и Минерали.

Нема на залиха

Шифра: 1435314 Категории: ,

Опис

Со вкус на јагода. Содржи комбинација од Витамини и Минерали. Комбинација која доведува до оптимално ниво на минерали и витамини во организмот. Препорачано за деца од 7-10 години. Препорачана дневна доза е 3 пастили дневно заедно со оброк.