ESI VITAMIN C PURA 1000MG TBL. X 30

330 ден

Една таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина.

Шифра: 1421684 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 1000мг аскорбинска киселина. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е една таблета дневно растворена со чаша вода.