EXPULMO ZMAJAC 150ML

225 ден

10 на залиха

Течен екстракт од корен од јаглика, глицерински екстракт од тимјан, екстракт од плод од шипка за третман на продуктивна кашлица за полесно искашлување.

10 на залиха

Шифра: 1435998 Категории: ,

Опис

Течен екстракт од корен од јаглика, глицерински екстракт од тимјан, екстракт од плод од шипка за третман на продуктивна кашлица за полесно искашлување. Препорачана дневна доза за деца постари од 10 години 3 пати на ден по 10мл. За деца од 4 до 10 години 3 пати на ден по 5мл.