FLONIVIN IMMUNO KIDS KESI X 10

370 ден

10 на залиха

Прашок за перорална употреба со 15 милијарди корисни микроорганизми, инулин, витамин Д3, цинк, наменети за имунитет и дигестивна микрофлора кај деца над 1 година. 

10 на залиха

Опис

Прашок за перорална употреба со 15 милијарди корисни микроорганизми, инулин, витамин Д3, цинк, наменети за имунитет и дигестивна микрофлора кај деца над 1 година. 

Видамин Д придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем кај децата и нормален раст и развој на коските кај децата. Цинкот придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем и ги штити клетките од оксидативен стрес.

Деца постари од 1 година: Еднаш днвно содржината на ќесичките се раствора во чаша студена вода или се меша со оброк и му се дава на детето да го испие.