H.A A TO Z MULTIVIT TBL. X 30

935 ден

1 на залиха

Избалансиран витамински и минерален додаток во исхраната.

1 на залиха

Шифра: 1428111 Категории: ,

Опис

Избалансиран витамински и минерален додаток во исхраната идеален за секој што сака да обезбеди внесување на доволни дневни количини на витамини и минерали, збогатени со лутеин за здрав начин на живот. Многубројните витамини придонесуваат во обезбедување на соодветното ниво на енергија за секојдневните активности. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години 1 таблета дневно заедно со оброк.