H.A ALLERGOFORTE TBL. X 60

1.050 ден

Имунолошка подршка за сезонска чувствителност, нова формула, содржи куркумин, екстракт од кора на приморски бор и витамин Ц.

Шифра: 1422550 Категории: ,

Опис

Имунолошка подршка за сезонска чувствителност, нова формула, содржи куркумин, екстракт од кора на приморски бор и витамин Ц. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години 2 таблети на ден.